Planera för en solsemester senare i höst

Publicerat den Författare admin

På många håll i landet har hösten redan börjat göra sig påmind. Träden tappar löv och väderleksrapporten visar skurar. Vi andas in den krispiga luften och drömmer oss bort till värmen. Precis som varje år undrar vi hur sommaren kunde gå så fort. Hann vi verkligen få nog med soltimmar för att orka hela vintern?

Tips för en lyckad resa

Sverige-semester i all ära, men visst vore det skönt att boka en resa till varmare breddgrader i höst. Kanske en weekend på en resort i Spanien eller en semester till Malta var badvädret håller i sig ända in i Oktober? Oavsett vilken destination som lockar är det hög tid att börja planera och hitta något passande att ha på sig. De badbyxor du haft de senaste tre somrarna kan gott bytas ut till ett par nya.

När du ska välja destination behöver du ha två saker i åtanke: väder och restriktioner. RES.se har nyligen listat destinationer för franska Rivieran. Tack vare det milda klimatet är Rivieran perfekt plats att planera sin höstsemester för. Under hösten och vintern lättar trycket på turister samtidigt som vädret ännu är behagligt. När det gäller restriktioner finner du detta enkelt via en sökning på internet.